Print Header
Preus-Ofertes i Reserves
Data Arribada:
Adults:
Nins:
Social Network

Werde Fan

Esports i Temps Lliure - Ciclisme

 

Monnaber Nou és el punt de partida de ciclistes de tot el món que vénen a Mallorca per entrenar . Ideal per fer excursions per la Serra de Tramuntana , per visitar les boniques platges d'Alcúdia o Pollença o per descobrir els encants dels pobles dels voltants.
 
Per explorar la finca, l'hotel disposa de bicicletes per als nostres clients.
 
També li recomanem la Ruta verda de l'olivera
 
Ruta 1 ( color verd ) : Caimari - Binibona - Campanet - Inca - Lloseta - Mancor de la Vall- Caimari
Llocs d'interès : església parroquial de Caimari , possessions de S'Alqueria , Son Sastre , Son Riera , Son Subies , Sa Vedelleta , Son Morro i Son Muntaner , Binibona , Església de Moscari , Església de St Diumenge, Església de Santa Maria i Convent de Sant Bartomeu a Inca , Església de Sant Llorenç de Selva .
 
Ruta 2 ( color lila ) : Caimari - Binibona - Campanet - Pollença - Port de Pollença
Llocs d'interès : església parroquial de Caimari , possessions de S'Alqueria , Son Sastre , Son Riera , Son Subies , Sa Vedelleta , Binibona , Església parroquial de Campanet , Coves de Campanet , Ermita del Calvari de Pollença , Convent de St diumenge de Pollença , Església parroquial de Pollença , Pont Romà i Santuari de la Mare de Déu del Puig a Pollença . 

 

Mapa de la Ruta

 

Hotel Rural Mallorca - Landhotel Mallorca - Rural Hotel Majorca - Hotel Rural Majorque - Monnaber Events - Oli de Mallorca

Possessió Monnaber Nou, 07310 Campanet - Mallorca , Spain
Tel: +34 971 877 176 - Fax: +34 971 877 127